Inspiration, Anyone?News, Anyone?The Blog

Lace Up, Ondertussen.nl, SAN award nominatie, virtual reality en je persoonlijke dosis online lekkernijen.

By maart 26, 2015 No Comments

Het goede nieuws kan deze maand maar niet op! We vieren niet één klein feestje maar het is al de hele week dik feest bij ons. Zo hebben we de Prinsengracht ingeruild voor een tof kantoor aan het W.G. Plein, gaat Ondertussen.nl super lekker, lanceerden we een nieuw platform, zijn we genomineerd voor een SAN award en gingen we live met een virtual reality campagne voor South African Tourism. Lezen dus!

Meer dan 100.000 unieke bezoekers op Ondertussen.nl

Een mijlpaal voor Ondertussen.nl deze week: in één dag meer dan 100.000 unieke bezoekers op de website. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op! En heb jij dit geniale artikel al gelezen. Ondertussen.nl houdt jongeren op de hoogte van het laatste nieuws en de tofste ‘dingen’ van het internet.

10350335_870359309691018_4384889301516226443_n
Lancering Lace Up

Maar er is meer! Twee weken geleden hebben we een nieuw platform gelanceerd genaamd Lace Up. Lace Up is als een grote zus; ze brengt je op de hoogte van alles wat je écht wilt weten op het gebied van lifestyle. Dit meidenplatform omvat alles rondom, liefde & relaties, mode & beauty, voeding & sport en natuurlijk de aller-aller laatste trends op het internet.

10968564_789623731108315_1762545475262858773_n

Beleef Zuid-Afrika via virtual reality

Ook gingen we live met onze on- en offline campagne ‘De Verborgen Juweeltjes van Zuid-Afrika voor South African Tourism. Met deze campagne gaan we op zoek naar de tofste plekjes van Zuid-Afrika. Dus ben jij naar Zuid-Afrika geweest, deel je juweeltje dan hier.

En lekker linkjes waar je online hart blij van wordt

  • Alle veranderingen die Facebook gaat doorvoeren lees je hier, maar wist je dit ook al?
  • Twitter is ook lekker bezig: in de U.S. zien sommige gebruikers automatisch afgespeelde video’s.
  • Maak je je zorgen over je privacy? Dan moet je dit zeker even checken.

Nominatie SAN award

En het laatste vreugdedansje om deze week lekker af te sluiten. We zijn genomineerd voor een SAN award met onze campagne ‘Jumpstart’ voor ING. Yihaa!

Jumpstart-4

Dat was ‘m weer. Wij proosten nog even door in ons nieuwe kantoor. #TGIF. Bye!

Zoë van der Zee

Zoë van der Zee

Content & Community Manager voor o.a. Mercure Hotels NL, Lenovo NL en ZEKUR.