News, Anyone?

Ondertussen.nl is #winning

By april 1, 2015 No Comments

In januari gaf ik een interview aan Adformatie en zei daar: “Ik wil doorgroeien naar 600.000 unieke bezoekers. Daarmee bereiken we een derde van de Nederlandse jongeren tussen de 16 en de 24 jaar.” Op dat moment hadden we juist voor het eerst de 400.000 unieke bezoekers per maand aangetikt en hadden we de verwachting eind 2015 naar de 600.000 unieke bezoekers per maand te gaan.

Dat ging iets sneller.

Vorige week hadden we voor het eerst op 1 dag meer dan 100.000 unieke bezoekers op Ondertussen.nl en over de hele maand maart hebben we 623.679 unieke bezoekers ontvangen.

We zijn er trots op dat we zo snel ons doel hebben bereikt, zonder aan selectiviteit (primair 16-24 jaar, secundair 25-30 jaar) in te leveren. En natuurlijk gaan we nu voor verdere groei en stellen we nieuwe ambitieuze doelen.

Maar groei is anno 2015 voor een publisher iets anders dan sec het unieke bereik op de eigen site. Wij geloven heel erg in de “distributed media company” en zetten dit jaar dus vol in op brede groei op social platforms als Facebook, Snapchat en Instagram naast onze eigen site. Alleen op Facebook hadden we bijvoorbeeld afgelopen maand al een sociaal bereik van ruim 4.000.000. Dat betekent dat we voor die platforms ook steeds meer native content gaan ontwikkelen.

Maar over die plannen binnenkort meer.

🙂

David Barens

David Barens

David is de mede-oprichter en Managing Director van Anyone?. Hij houdt zich bezig met merk-, content- en business strategie voor klanten en de cultuur en groei van het bureau.