Na een aanbesteding heeft South African Tourism (SAT) gekozen voor het Amsterdamse Anyone?. Anyone? was de afgelopen 3 jaar ook al het bureau van SAT. Aan de aanbesteding deden 7 bureau’s mee.

Jacqueline van den Broek, Acting Country Manager bij South African Tourism: “We willen via innovatieve manieren de Nederlandse consument in contact brengen met Zuid-Afrika. Wat is er te doen en wat voor mogelijkheden zijn er? Door een interessante samenwerking met de Nederlandse reiswereld en South African Tourism willen we het land top of mind krijgen bij de consumenten, Anyone? gaat ons daarbij helpen. Het bureau wist ons in de pitch te overtuigen met verschillende originele campagne ideeën met verschillende partners uit de reiswereld, maar ook daar buiten. Anyone? is het merkbureau onder de socialbureaus met een sterke focus op bereik, engagement en conversie.”

David Barens, co-founder en managing director van Anyone?: “We zijn er trots op dat SAT na 3 succesvolle jaren samenwerking wederom met volle overtuiging voor ons kiest. We hebben in de afgelopen jaren een prachtig fundament voor het merk Zuid-Afrika gelegd met een succesvol eigen platform, social media kanalen met een enorm actieve achterban en met aansprekende campagnes. We kijken ernaar uit om de volgende stap te zetten.”

Over South African Tourism
South African Tourism is het nationaal verkeersbureau van Zuid-Afrika, verantwoordelijk voor de marketing van Zuid-Afrika als een geliefde vakantiebestemming bestemming. Het wordt geleid door Chief Executive Officer, Mr Siza Mzimela.

Credit foto: Arno Smit

David Barens

David Barens

David is de mede-oprichter en Managing Director van Anyone?. Hij houdt zich bezig met merk-, content- en business strategie voor klanten en de cultuur en groei van het bureau.