Simon Sinek is een household name in marketingcommunicatie sinds zijn Start with Why TED Talk. Afgelopen week kreeg ik uit verschillende hoeken onderstaande video van hem doorgestuurd. En dat is een video die indruk op mij maakte.

Sinek geeft een geweldig goed beeld van millennials op de werkvloer en de uitdagingen waar ze mee te maken hebben. Anyone? is een bedrijf met louter millennials en daarom herken ik veel van zijn verhaal. Het is meteen ook de reden dat we bij Anyone? veel waarde hechten aan cultuur. Sinek maakt het punt dat de juiste omgeving heel veel goeds kan toevoegen aan het (werkende) leven van millennials. Die omgeving is het bedrijf. Dat zijn je collega’s. Dat zijn de waarden die nageleefd worden. Dat zijn de kansen die geboden worden. Dat is de ruimte en ondersteuning die je krijgt. Precies: de bedrijfscultuur.

Deze video is een must see voor iedere millennial of voor iedereen die met millennials werkt.

David Barens

David Barens

David is de mede-oprichter en Managing Director van Anyone?. Hij houdt zich bezig met merk-, content- en business strategie voor klanten en de cultuur en groei van het bureau.