Ken je het spreekwoord ‘de bakker eet oud brood’? Terwijl hij iedereen heerlijk vers brood verkoopt eet hij zelf de restjes.

Ken je het spreekwoord ‘het social bureau is te weinig actief op social’? Terwijl ze prachtige merken helpen om meer uit social te halen met content en campagnes, komen ze zelf niet verder dan af en toe een foto op Instagram.

Natuurlijk gaat dat laatste over ons. En natuurlijk is de laatste zin overdreven. Maar toch stoort het me.

We zijn in het afgelopen jaar enorm hard gegroeid in mensen, klanten en vierkante meters. Dus het is helemaal niet gek dat we al onze energie hebben gestopt in het in goede banen leiden van die groei. Eind 2017 staat er nu een heel gezond en strak georganiseerd bedrijf, met een mix van talent en ervaring, met mooie klanten, met succesvolle projecten en met een geweldige spirit.

Tijd voor de volgende stap.

In die nieuwe stap gaan we invulling geven aan de profilering van ons bureau. Betere zichtbaarheid in de markt, een nieuwe huisstijl en –niet onbelangrijk- practice what we preach.

Je zult dus veel regelmatiger content van ons zien en ons voorbij zien komen in de vakmedia.

De nieuwe huisstijl is gemaakt door onze toppers Daan en Naoko.

David Barens

David Barens

David is de mede-oprichter en Managing Director van Anyone?. Hij houdt zich bezig met merk-, content- en business strategie voor klanten en de cultuur en groei van het bureau.